Nagelstudio

  ‘Bij Reneé’

 

Chez Reneé: Dames 

  

Natuurlijke, verzorgde nagels met of zonder verlenging

 

 

  “Een tijd heb ik nagedacht over wat ik op deze pagina zou schrijven, een reden waarom een vrouw tegenover mij in de stoel plaats zou willen nemen.

Maar waarom zou ík een goede reden geven?

De vrouw tegenover mij heeft ook geen reden nodig, vind ik. Alleen het feit dat je je mooi en gelukkig voelt, zoals ik met onder meer mooi verzorgde gelnagels, is toch eigenlijk al genoeg?

Want wie zei dat ook alweer ‘Happy girls are the prettiest’?

Oja, Audrey Hepburn! Ik bedoel maar ;)”

Groet, Reneé

 

 

 

 

Chez Reneé werkt uitsluitend met de producten van Nail Care Manon wat betreft de gelbehandelingen. NCM is sinds 2007 gevestigd in Baarn met een groothandel en een opleidingsinstituut. Sinds 2013 is Manon de trotse eigenaresse van een eigen NCM productlijn: 'de conclusie van de beste producten op de markt'. NCM kenmerkt zich door haar kwaliteit, de juiste prijs-kwaliteitverhouding en een hoog service niveau. Voor de manicure werkt Chez Reneé uitsluitend met de luxe schoonheidsverzorging van Skintruth. Deze producten bevatten geen parabenen, sulfaten of minerale oliën en is niet getest op dieren. Skintruth: een zorgvuldige samengestelde huidverzorging met een sublieme mix van speciale ingrediënten, essentiële oliën en natuurlijke extracten.