Nagelstudio

  ‘Bij Reneé’

 

Chez Reneé: Heren

 

‘Mannen gaan echt niet naar de nagelstudio!’ of ‘Das toch alleen voor vrouwen?!’

“Dit zijn veel gehoorde uitspraken die eigenlijk heel onterecht zijn. Ik mag gerust zeggen dat de mannen in de minderheid zijn als ik het over de gemiddelde klant van mijn nagelstudio heb, maar ze zijn er zeker! En meer dan iedereen denkt. Al zal het alleen maar zijn omdat die kloven alleen maar erger worden of dat de handen niet meer met een handcreme minder droog zijn te krijgen. Ook voor mannen is een manicure, uitgebreid of een mini-versie, heerlijk! Even aandacht voor datgene waar je dag in dag uit ‘gebruik’ van maakt. Voor een speciale gelegenheid waarbij verzorgde handen een must zijn, zoals een zakendiner of een bruiloft. Of werk je juist veel met je handen en is hygiene heel belangrijk?

De handen worden eens onder handen genomen, inclusief het mooi vijlen en polijsten van de nagels. Dan zien die handen er ook weer eens uit om door een ringetje te halen!”

                                                                                                                                 Groet Reneé

 

Voor de manicure werkt Chez Reneé uitsluitend met de luxe schoonheidsverzorging van Skintruth. Deze producten bevatten geen parabenen, sulfaten of minerale oliën en is niet getest op dieren. Skintruth: een zorgvuldige samengestelde buidverzorging met een sublime mix van speciale ingrediënten, essentiele oliën en natuurlijke extracten.